Házmester kézikönyv letöltési adatlap

Név* (max. 50):
Cégnév (max. 50):
Cím* (max. 50):
Telefon* (max. 20):
E-mail* (max. 50):
Hány albetétet kezel?:
Hány társasházat kezel?:
Mely városokban?:
Házmester hírlevelet kérek:
Igen     Nem
* A csillagozott részek kitöltése kötelező!

Adatvédelem: Az Ön által megadott adatokat azonosítási, statisztikai célokra, valamint a MagiCom Kft tulajdonosi köréhez tartozó gazdasági szervezetek, így az E-Trend Kft. tevékenységével kapcsolatos marketing akciókhoz használjuk fel. Az adatkezelés érintettjeinek köre a Házmester program használatában érdekelt cégek, a hírlevélre feliratkozottak, a program demo letöltésekor a hozzájárulást adott jogi és természetes személyek.

Az adatok felhasználásánál és tárolásánál mindig a lehető legnagyobb biztonságot alkalmazzuk, hogy ezek harmadik személy, illetve illetéktelenek kezébe ne kerülhessenek. Az adatok védelmét, az SGS Hungária által évente auditált ISO 27001 információvédelmi tanúsítványunk is igazolja.

Az Ön által megadott adatokat munkatársaink rögzítik és kezelik. Az adatokat az email cím megszűnéséig, vagy leiratkozásig tároljuk rendszerünkben. Leiratkozás után több marketing anyagot nem küldünk.

Amennyiben nem kíván tájékoztatókat kapni, jelezze azt elektronikus (hazmester@etrend.hu), vagy postai úton, az E-trend Kft (1102 Budapest, Szent László tér 20.) címére küldött levélben, ennek hiányában az Ön részéről elfogadottnak tekintjük a fent leírtakat.